BLANCO UNIT – besprijekorno integrirana jedinica

Iskombinirajte svoju savršenu BLANCO jedinicu u samom srcu svoje kuhinje i olakšajte svakodnevne kuhinjske zadatke.

DRINK. PREP. CLEAN.

Dobar dio dana provodimo u kuhinji. Operemo i nasjeckamo salatu, pripremimo ostale namirnice, punimo vrčeve i vaze, pospremimo nakon jela, bacamo otpad ili samo svratimo okrijepiti se čašom vode. S BLANCO UNIT, savršeno integriranom jedinicom, možemo učiniti sve gore navedeno bez pomicanja s jednog mjesta.

Ova sveobuhvatna radna stanica kombinira sudoper, slavinu i sustav za odlaganje optada, koji se nalazi neposredno ispod sudopera, uvijek nadohvat ruke. Osim toga, BLANCO se usredotočio na to da svi elementi pristaju i savršeno se nadopunjuju, kako funkcionalno tako i vizualno. Nadalje, uz sudoper, slavinu i sustav za odlaganje otpada, možete dodatno savršeno uklopiti i integrirati i druge BLANCO proizvode, kao što su BLANCO drobilice za biološki otpad ili BLANCO sustavi za pročišćavanje vode.

Pogledajte sliku ispod na kojoj se nalazi jedna sveobuhvatna BLANCO jedinica, koja se sastoji od granitnog BLANCO sudopera, elegantne BLANCO filter slavine (koja se priključuje i na dovod vode iz zida i na BLANCO filter za prečišćavanje vode, te uz pomoć dve ručice na jednom mjestu imate i vodu iz vodovoda i prečišćenu vodu za piće). Dalje, tu se nalazi dozator za deterdžent u identičnoj nijansi kao slavina, za savršen vizuelni dojam ali i funkcionalnost. Ispod sudopera, na tako malom prostoru, nalazi se čak tri BLANCO elementa: drobilica biološkog otpada (kojim direktno ubacujete biološki otpad u slivnik sudopere, on ga samelje i šalje u odvod), kanta za odlaganje ostalog otpada i filter za prečišćavanje vode. Besprekorna radna stanica.

RADNA STANICA KOJA PRAVI RAZLIKU.

Voda je glavni faktor u kuhinji jer je koristimo u gotovo svakom koraku. Isprva je povezujemo s čišćenjem, no ona ima toliko drugih uloga. Koristimo je kada pripremamo hranu, kada kuhamo kavu, čaj ili cijedimo limunadu, kada peremo hranu za pripremu obroka ili kada smo jednostavno žedni, a sve to radimo u samom srcu kuhinje. Poboljšajte ovu centralnu točku svoje kuhinje funkcionalnom jedinicom BLANCO.

 

UNESITE OSJEĆAJ LAKOĆE U KUHINJU.

BLANCO UNIT stvorit će osjećaj lakoće u svakodnevnim kuhinjskim obavezama. Pažljivo odabrane, sve komponente ove jedinice savršeno se međusobno uklapaju i nadopunjuju. Osim što će vam radnje u kuhinji biti lakše, imat ćete i moderno, vizualno besprijekorno radno mjesto koje se odlično uklapa u interijer vaše kuhinje..

 

OPTIMALNO RJEŠENJE ZA BESPREKORNU FUNKCIONALNOST.

BLANCO rješenja su više puta testirana i poboljšana, tako da je pristajanje svih elemenata zajamčeno. Dizajnirane su tako da svaki raspoloživi prostor u kuhinjskom elementu bude potpuno funkcionalno iskorišten.

 

”FOCUS ON THE TASTE, NOT THE WASTE”

Usredotočite se na okus, a ne na otpad. Puni ste energije i želje da svojoj obitelji i prijateljima pripremite i poslužite savršen obrok i ne želite se opterećivati ​​ostacima i neredom koji će ostati za vama? I ne morate, BLANCO je tu za vas. Ispod sudopera dobivate organizirani ormarić koji će čišćenje i pospremanje učiniti lakim i bez napora.

Trendovi u uređenju kuhinje
Close My Cart
Close
Close
Categories